All Agents


MOHAMAD AMRUL JAMALUDIN

REN05979:
Full time Senior Real Estate Negotiator with legal & marketing background
~professional, passionate & accountable
~Focus areas: UKAY PERDANA, UKAY BISTARI, BUKIT ANTARABANGSA, KERAMAT, SETIAWANGSA, WANGSA MAJU, MELAWATI, AMPANG & other klang valley areas
~ OWNERS/SELLERS are most welcome to list (whatsapp/ telegram/ sms/ email accepted)
~Feel free to contact (24/7) for advise on real estates or at least a long lasting friendship.

Phone: 0132590529 Email: amrul.tvpc@gmail.com

MOHD HAZWAN MUHAMAD

Assalamualaikum. I am a full time Senior Real Estate Negotiator. My responsibility is to help owner to sell his/her house as soon as possible & provide more services to them as per request. My focus area are Cheras, Ampang & Kajang.

OWNERS/SELLERS are most welcome to list (sms/whatsapp/email accepted)
Feel free to contact me for advise on real estates.
REN 16411

Phone: 0124465154 Email: hazwan.tvpc@gmail.com

AMIR HIDAYAT MAHMUD

Senior property negotiator since 2009. Kepakaran saya ialah membantu owner property memasarkan property mereka dengan kadar segera pada harga yang terbaik dan Juga membantu pembeli mendapatkan rumah idaman pada harga yang paling best, membuat pilihan yang tepat dan memudahkan proses jual beli. Make both buyer and seller happy. Hubungi saya untuk free market value checking, legal and financing advise.

Phone: 0192705480 Email: amir.tvpc@gmail.com

ZAKIUDDIN ABD MAJID

Full time Senior Real Estate Negotiator with Business Management background ~professional, passionate & accountable ~Focus areas: Kuala Lumpur, Shah Alam, Sungai Buloh, Kuala Selangor & other klang valley areas ~ OWNERS/SELLERS are most welcome to list (whatsapp/ telegram/ sms/ email accepted) ~Feel free to contact (24/7) for advise on real estates or at least a long lasting friendship.

Phone: 0192663506 Email: zakiabdmajid@gmail.com

MOHD FAIZAL RAHMAT

Assalamuaaikum dan Salam Sejahtera,

Mohd Faizal Rahmat merupakan seorang PERANCANG BANDAR dari tahun 2001 hingga 2011 yang telah memulakan kariernya sebagai Perunding di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) dan telah bertukar kerjaya menjadi PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR sejak tahun 2015.


Beiau memiliki Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah daripada Universiti Teknologi Malaysia (UTM) pada tahun 2001. Dengan ilmu yang ada dalam bidang ini, minatnya terhadap bidang hartanah telah menjadikan impiannya menjadi seorang PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (REN).


Bermula awal tahun 2015, beliau telah mengambil Sijil untuk layak digelar sebagai PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (REN) dengan Lembaga Penilai Pentaksir Ejen Hartanah Malaysia (LPPEH). Setelah lebih 2 tahun berpengalaman dalam bidang ini, beliau kini merupakan SENIOR REN di agensi TRUE VEST PROPERTY CONSULTANTS SDN. BHD.


Fokus utama kawasan jajahan beliau ialah RAWANG – SG BULOH – SHAH ALAM – GOMBAK. Selain itu, kes di LEMBAH KLANG juga akan di pertimbangkan demi memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada para pembeli dan penjual hartanah.

Phone: 0132079627 Email: faizalrahmat.tvpc@gmail.com

MUHAMAD YUSRY IBRAHIM

'Senior Real Property Negotiator' yang berpengalaman dalam bidang hartanah. Kepakaran saya adalah membantu 'owner' memasarkan property dan juga dengan kadar segera pada harga yang terbaik dan juga membantu pembeli mendapatkan rumah idaman, membuat pilihan yang tepat dan memudahkan proses jual beli. Make both buyer and seller happy. Hubungi saya untuk free market value checking, legal and financing advise
Focus Area : Negeri sembilan - Seremban, Mantin, Senawang, Nilai, Labu & Selangor - Salak Tinggi, Dengkil, Bangi and other Klang Valley area.
Professional, Fast & Reliable.
OWNERS/SELLERS are most welcome to list ( Call / Whatsapp / Telegram / Email ).
Muhamad Yusry b. Ibrahim 012-2712639 ( REN15205 )

Phone: 0122712639 Email: yusry.tvpc@gmail.com

FAIZAL EFFENDI SULAIMAN

Seorang senior perunding hartanah di DRMI Property Consultant dari tahun 2014

Kepakaran saya ialah membantu owner hartanah memasarkan hartanah mereka dengan kadar segera pada harga yang terbaik dan merealisasikan impian pembeli untuk mendapatkan rumah idaman pada harga yang paling best, membuat pilihan yang tepat dan memudahkan proses jual beli. Memastikan dua2 pihak happy menjual dan happy membeli. :-)

Focus kawasan adalah LEMBAH KLANG terutamanya di SHAH ALAM, KLANG, KUALA SELANGOR, DAMANSARA, RAWANG, SUNGAI BESAR.

Kepada pemilik hartanah yang ingin menjual, menyewa dan menyemak nilai semasa hartanah (FREE), boleh menghubungi saya pada bila2 masa.

Phone: 0123336878 Email: faizaleffendi.tvpc@gmail.com

INTAN NORMASLYN HAFIZA ROSLY

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Saya adalah Full time Real Estate Negotiator (17523) ~100% dedication~cover area; SEPANG, BANTING, DENGKIL, NILAI N9, PUTRAJAYA, PUCHONG & other klang valley areas even on an adhoc basis ~ Professional, Trusted & Reliable ~ OWNERS/SELLERS are MOST WELCOME to list (sms/whatsapps/telegram/email accepted) ~Feel free to contact for advise on real estates or at least a long lasting friendship. InsyaALLAH

Phone: 0173974629 Email: intan.tvpc@gmail.com

 Featured Estates

KERAMAT AU 4 SINGLE… Sold
KERAMAT AU 4 SINGLE…
keramat,Kuala Lumpur,Malaysia
RM500,000 (nego)
SETIAWANGSA 2 STOREY… Sold
SETIAWANGSA 2 STOREY…
Setiawangsa,Kuala Lumpur,Malaysia
RM580,000 (nego)
Seksyen 7, Shah Alam Sale
Seksyen 7, Shah Alam
shah alam,Selangor,Malaysia
RM800,000 (nego)
Citrina Alam Impian,… Sold
Citrina Alam Impian,…
shah alam,Selangor,Malaysia
RM1,850,000
Bayu Puteri Apartment,… Sold
Bayu Puteri Apartment,…
Tropicana,Selangor,Malaysia
RM460,000 (nego)
Top